Sunnuntai 19.11.2017
Nimipäivää viettävät tänään
Eliisa, Elisa, Elisabet, Elise, Liisa, Liisi
Suomeksi
På Svenska
In English
на русском языке
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
在中國
Olet tässä:  Etusivu › Ajankohtaista

”Koivu ja tähti ” – uusi musiikkitapahtuma Karjalohjan idyllissä 23.-26.7.2017

22.02.2017

Karjalohjalla sijaitsevalla Vanha Passin tilalla ja Karjalohjan kirkossa kuullaan heinäkuun lopulla viiden huippukonsertin kimara, kun kaikkien aikojen ensimmäinen ”Koivu ja tähti” -festivaali käynnistyy Karjalohjan kulttuurimaisemassa.

Sunnuntaina 23.7. huippusopraano Tuuli Takalan tähdittämässä avajaiskonsertissa kuullaan ranskalaisen runoilijan Paul Verlainen lyriikkaa Claude Debussyn, Gabriel Faurén ja Aarre Merikannon sävellyksinä. Konsertin jälkeen on tarjolla buffet ja ”kesäiset jamit” illan taiteilijoiden ja yllätysvieraiden seurassa.
Maanantaina 24.7. vietetään maaginen kesäilta portugalilaisista fadoistaan tunnetun laulaja-runoilija Kirsi Poutasen ja säveltäjä-pianisti Esa Helasvuon seurassa.

Tiistaina 25.7. juhlitaan 100-vuotiasta Suomea. Luvassa on sekä päivä-, että iltakonsertti. Laulaja-lauluntekijä Jukka Kuoppamäki esittää sinivalkoisia sävellyksiään iltapäivän puutarhakonsertissa ja iltakonsertissa sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Ruusamari Teppo tulkitsevat Sibeliuksen musiikkia. Kaksi kansallistaiteilijaamme, Sakari Topelius ja Jean Sibelius lyövät kättä: Jukka Kuoppamäen isoäidinisoisä oli Sakari Topelius ja USA:ssa työskentelevä pianisti Ruusamari Teppo on Jean Sibeliuksen tyttären tyttären tyttären tytär. Konserttien lisäksi on lapsille tarjolla satuhetki Sakari Topeliuksen kertomusten parissa.
Keskiviikkona 26.7. Koivu ja tähti -festivaali huipentuu kansainvälisen pianovirtuoosi Paavali Jumppasen pianoresitaaliin Karjalohjan kirkossa. Konsertin säveltäjänimiä ovat Jaakko Kuusisto, Lauri Kilpiö, Claude Debussy ja Ludwig van Beethoven.

Sydämellisesti tervetuloa!
Suvi Olavinen
Festivaalijohtaja
Karjalohjan Koivu ja tähti

Lisätiedot
Suvi Olavinen
Taiteellinen johtaja
Aino Acktén kamarifestivaali ry.
p. 045-8738008
suvi.olavinen@acktefestival.fi
www.acktefestival.fi

Yhteystiedot
Vanha Passin tila, Mikolanraitti 9, 09120 Karjalohja.
Vanha Passin tila sijaitse Karjalohjan idyllisessä 400 vuotta vanhassa kylässä 85 km Helsingistä länteen.
Karjalohjan kirkko, Keskustie 30, 09120 Karjalohja
Aino Acktén kamarifestivaali ry. www.acktefestival.fi

 
Olet tässä: Etusivu › Ajankohtaista
Sivun alkuun