Sunnuntai 19.11.2017
Nimipäivää viettävät tänään
Eliisa, Elisa, Elisabet, Elise, Liisa, Liisi
Suomeksi
På Svenska
In English
Š½Š° руссŠŗŠ¾Š¼ яŠ·Ń‹ŠŗŠµ
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
åœØäø­åœ‹
Olet tässä:  Etusivu Lohjan järvet › Lohjanjärven kartat

Lohjan järvetLohjanjärven kartat


Lohjanjärvestä löytyy kolme erilaista karttaa: Lohjanjärven vesiretkeilykartta, Länsi-Uudenmaan melontakartta sekä mobiilikäyttöinen järvikartta

Lohjanjärven vesiretkeilykartta


Lohjanjärven vesiretkeilykartta pohjautuu Maanmittauslaitoksen maastokartta-aineistoon, joka sisältää Lohjanjärven alueella myös veden syvyyskäyrät. Kartalle on merkitty venereitit sekä symbolein veneilijöille ja ulkoilijoille hyödyllisiä palveluja rannoilla ja saarissa. Mukana on muun muassa uimarantoja, venesatamia, kahviloita ja ravintoloita. Uusi kartta kattaa koko Lohjanjärven Lohjalta Mustioon, Kisakallioon ja Karjalohjalle saakka. Kartan mittakaava on 1:25 000 (1 cm kartalla = 250 m maastossa) ja se on painettu vedenkestävälle synteettiselle materiaalille, joka soveltuu hyvin käytettäväksi veneessä tai vaikkapa kajakin kannella.
Lohjan kaupungilla karttaa on myynnissä Lohjan ABC Roution Matkailun I-pisteessä, kesän ajan Lohjan torin I-pisteessä sekä Kaupungintalon asiakaspalvelussa. Kartan hinta on 19,90€. Karttaa myyvät myös Karttakeskus (www.karttakauppa.fi) ja jälleenmyyjät, kuten hyvin varustetut kirjakaupat, tavaratalot, maanmittaustoimistot ja retkeilytarvikeliikkeet.

Länsi-Uudenmaan melontakartta


Melontakartta läntisen Uudenmaan sisävesistä ja merialueista kattaa myös Lohjanjärven. Kartasta voit etsiä sopivia kohteita kuten mm. vesillelasku- ja rantautumispaikkoja, telttapaikkoja, käymälöitä, kaivoja, tulentekopaikkoja ja nähtävyyksiä. Voit myös valita nähtäväksi vesiretkeilyalueiden läheisyydessä sijaitsevia palveluita kuten vierasvenesatamia, kahviloita, kauppoja ja majoitusmahdollisuuksia. Sisällöstä vastaa: Uudenmaan virkistysalueyhdistys ry. Länsi-Uudenmaan melontakartan voi ladata ilmaiseksi TÄMÄN linkin kautta tai painetun karta voi ostaa hintaan 10€/kpl. Lista myyntipisteistä TÄÄLLÄ.

Lohjanjärven sähköinen veneilykartta


Lohjanjärven sähköinen veneilykartta ja veneilyopas on ilmainen ja löytyy osoitteesta www.lohjanjarvikartta.fi. Kartalta on helppo tutkia syvyyskäyrät, rantautumispaikat, uimarannat sekä muut veneilijää kiinnostavat kohteet. Kartan voi myös tulostaa mukaan omalta kotikoneelta. Lohjanjärven sähköiseen veneilijänoppaaseen on kerätty tietoja mm. rantautumispaikoista, uimarannoista ja vuokrapaikoista. Myös opasta voi katsella maksutta.

Veneilykartan on toteuttanut Karjalohjalainen Nautics Oy Lohjan Matkailupalvelukeskuksen toimeksiannosta. Syvyystiedot on saatu Maanmittauslaitokselta ja tietoja on kerätty myös Karjaanjoki life - sivustolta sekä järven läheisyydessä toimivilta yrittäjiltä. Panoksensa veneilykartan toteutukseen ovat antaneet mm. Lohjan kaupungin kunnallistekniikka ja ympäristönsuojelu, Lohjan Laivurit, Lohjan Liikuntakeskus, Lohjan Purjehtijat, Lohjan Seudun Soutajat, Melan Vääntäjät ja Suomen Meripelastusseura. Kommentit, kuvat ja kokemukset voi lähettää osoitteeseen lohjanjarvi@lohja.fi.

Lohjanjärvi Lake Lohja
Olet tässä:  Etusivu Lohjan järvet › Lohjanjärven kartat
Sivun alkuun