Sunnuntai 19.11.2017
Nimipäivää viettävät tänään
Eliisa, Elisa, Elisabet, Elise, Liisa, Liisi
Suomeksi
På Svenska
In English
Š½Š° руссŠŗŠ¾Š¼ яŠ·Ń‹ŠŗŠµ
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
åœØäø­åœ‹
Olet tässä:  Etusivu Lohjan järvet › Veneily

Lohjan järvet


Veneilemään


Pienveneiden vierasvenesatama on Aurlahden rannassa, Lohjan keskustan tuntumassa. Parhaiten saat oman veneen laskettua vesille Aurlahden rannasta tai Hiidensalmen sillan luona olevasta laskupaikasta. Väänteenjoen sulku tuo veneilijöille mahdollisuuden siirtyä helposti Lohjanjärven ja Hiidenveden välillä. Väänteenjoen sulku on käsikäyttöinen ja avoinna aina vesien ollessa sulat. Yleisesti tietoa veneilystä Lohjanjärvellä löytyy tästä linkistä

Veneenlaskupaikat ja veneliuskat löydät täältä: http://palvelut.lohja.fi/klife/


Veneiden vuokrauksesta löytyy lisätietoa vuokrausosiosta

M/S Saariston Maija

Lohjan saaristossa seilaa saaristolaispaatti M/S Saariston Maija. Maija on 6-metrinen keskimoottorilla varustettu dieselfiskari, johon kapteenin lisäksi mahtuu 5 matkustajaa. Ken mielii järvelle, voi soittaa Maijan kotilaiturilleen tai minne vain voi rantautua. Vene sopii maisemamatkailuun ja järvellä retkeilyyn, ei ehkä niinkään vauhdikkaaseen paikasta toiseen siirtymiseen. Asiakkaan niin halutessa mukaan pakataan myös eväskori. Vene on rekisteröity lastialukseksi, joten vaikkapa pyörän voi ottaa paattiin. Esimerkkinä retkien kestoista: matka Lohjansaaresta Päiväkumpuun kestää Maijalla noin tunnin, riippuen keliolosuhteista.

Venettä vuokrattaessa kauppaan kuuluu myös kippari. Aluksen kapteeni tuntee järven hyvin ja tuntee reitit. Näitä kippareita on tähän kesätyöhön valjastettu muutama, kaikki lohjalaisia kokeneita veneilijöitä. Maijassa on matala köli, sillä pääsee kätevästi moneen vähävetiseen salmeen – ja Liessaaren sillan alta se kulkee kevyesti. Paahtavaa aurinkoa ja sadekuuroja varten alukseen saadaan tarvittaessa katos.

Hinnat: ensimmäinen tunti (laskutetaan aina) on 85 € ja lisätunnit 55 €/tunti Tiedustelut ja varaukset:
puh. 040 134 3858/kapteeni
www.ravantievents.fi


Olet tässä:  Etusivu Lohjan järvet › Veneily
Sivun alkuun