Lauantai 19.08.2017
Nimipäivää viettävät tänään
Mauno, Maunu
Suomeksi
På Svenska
In English
Š½Š° руссŠŗŠ¾Š¼ яŠ·Ń‹ŠŗŠµ
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
åœØäø­åœ‹
Olet tässä:  Etusivu Matkailukohteet › Kulttuuribussi 2017

Matkailukohteet


Lohjanjärven ympäri kulttuuribussilla

Kesällä 2017 on mahdollisuus päästä tutustumaan lohjalaisiin taiteilijoihin ja heidän työskentelytiloihinsa kulttuuribussi KUBUn kyydissä. KUBU on upea mahdollisuus nähdä läheltä, missä taidetta tehdään, miten ja millaisista materiaaleista.

Ateljee- ja työhuonetilojaan esittelevät ja taiteestaan kertovat kuvanveistäjä ja ympäristötaiteilija Jenni Tieaho, kuva- ja performanssitaiteilija Pekka Kainulainen sekä Pekka Hannula. Lisäksi vieraillaan kahdessa taidenäyttelyssä, Länsi-Uudenmaan taiteilijaseuran näyttelyssä sekä Vanhan Passin taidegalleriassa Karjalohjalla. Vanhassa Passissa voi myös ruokailla. Lohjanjärven ympäri Siuntion, Virkkalan, Sammatin ja Nummen kautta kiertävällä reitillä on mukana opas, joka kertoo nähtävyyksistä, palveluista, kulttuurista ja historiasta reitin varrella.

KUBUn järjestää Pulmeria OY, yhteistyössä Lohjan kaupungin matkailu Visitlohja ja Länsi-Uudenmaan taiteilijaseura ry.

Kierrokset

KUBU liikennöi vuonna 2017 kolme kertaa: maanantaina 12.6, keskiviikkona 12.7. ja maanantaina 24.7.2017. Lähtö tapahtuu Lohjan kirkkokentältä kello 9 ja paluu on noin kello 15:30. Ylimääräisiä kierroksia ryhmille voidaan järjestää tilauksesta.

Hinta ja varaukset

Matkan hinta on 40 euroa, ruokailu 15 euroa. Varaukset: Plumeria Oy, tuula.hannuksela44@outlook.com, 044-5569959.

Länsi-Uudenmaan taiteilijaseura

Länsi-Uudenmaan taiteilijaseura on paikallisten ammattitaiteilijoiden yhdistys, joka elävöittää ja monipuolistaa Lohjan seudun kuvataidetarjontaa. Jäseniä on yli 80, joukossa kansainvälisesti tunnettuja taiteilijoita. Seura on perustettu vuonna 1982.

Seura järjestää vuosittain näyttelyitä, taiteilijatapaamisia, kursseja, taidelainaamon sekä muuta toimintaa. Lohjan terveyskeskuksen vuodeosastolla on pysyvä näyttely lisäämässä potilaiden viihtyvyyttä. Länsi-Uudenmaan taiteilijaseurn tavoitteena on perustaa Lohjalle pysyvä taidelainaamon, josta kuka tahansa voi vuokrata kuvataidetta edullisesti.

Seuran nettisivut löytyvät osoitteesta www.taiteilijaseura.fi. Lisäksi tiedotusta varten on Facebookissa sivu Länsi-Uudenmaan taiteilijaseura.

Pekka Kainulainen

Pekka Hannula

Jenni Tieaho

Olet tässä:  Etusivu Matkailukohteet › Kulttuuribussi 2017
Sivun alkuun