Tiistai 28.03.2017
Nimipäivää viettää tänään
Armas
Suomeksi
På Svenska
In English
Š½Š° руссŠŗŠ¾Š¼ яŠ·Ń‹ŠŗŠµ
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
åœØäø­åœ‹
Olet tässä:  Etusivu Matkailukohteet › Kulttuuribussi 2016

Matkailukohteet


Lohjanjärven ympäri kulttuuribussilla

Kesällä 2016 on mahdollisuus päästä tutustumaan lohjalaisiin taiteilijoihin ja heidän työskentelytiloihinsa kulttuuribussi KUBUn kyydissä. KUBU on upea mahdollisuus nähdä läheltä, missä taidetta tehdään, miten ja millaisista materiaaleista.

Ateljee- ja työhuonetilojaan esittelevät ja taiteestaan kertovat kuvanveistäjä ja ympäristötaiteilija Jenni Tieaho, kuva- ja performanssitaiteilija Pekka Kainulainen sekä seppä ja taiteilija Mika Munter. Lisäksi vieraillaan kahdessa taidenäyttelyssä, Länsi-Uudenmaan taiteilijaseuran näyttelyssä Kässän talossa Virkkalassa sekä Vanhan Passin taidegalleriassa Karjalohjalla. Vanhassa Passissa voi myös ruokailla. Lohjanjärven ympäri Siuntion, Virkkalan, Sammatin ja Nummen kautta kiertävällä reitillä on mukana opas, joka kertoo nähtävyyksistä, palveluista, kulttuurista ja historiasta reitin varrella.

KUBUn järjestävät Lohjan kaupungin matkailu Visitlohja ja Länsi-Uudenmaan taiteilijaseura ry.

Aikataulu

KUBU liikennöi vuonna 2016 kolme kertaa: lauantaina 21.5., keskiviikkona 13.7. ja lauantaina 3.9. Lähtö tapahtuu Lohjan kirkkokentältä kello 9 ja paluu on noin kello 15:30. Ylimääräisiä kierroksia ryhmille voidaan järjestää tilauksesta.

Hinta ja varaukset

Matkan hinta on 25 euroa, ruokailu 15 euroa. Varaukset: Plumeria Oy, tuula.hannuksela44@outlook.com, 044-5569959.

Länsi-Uudenmaan taiteilijaseura

Länsi-Uudenmaan taiteilijaseura on paikallisten ammattitaiteilijoiden yhdistys, joka elävöittää ja monipuolistaa Lohjan seudun kuvataidetarjontaa. Jäseniä on yli 80, joukossa kansainvälisesti tunnettuja taiteilijoita. Seura on perustettu vuonna 1982.

Seura järjestää vuosittain näyttelyitä, taiteilijatapaamisia, kursseja, taidelainaamon sekä muuta toimintaa. Lohjan terveyskeskuksen vuodeosastolla on pysyvä näyttely lisäämässä potilaiden viihtyvyyttä. Länsi-Uudenmaan taiteilijaseurn tavoitteena on perustaa Lohjalle pysyvä taidelainaamon, josta kuka tahansa voi vuokrata kuvataidetta edullisesti.

Seuran nettisivut löytyvät osoitteesta www.taiteilijaseura.fi. Lisäksi tiedotusta varten on Facebookissa sivu Länsi-Uudenmaan taiteilijaseura.

Pekka Kainulainen

Mika Munter

Jenni Tieaho

Olet tässä:  Etusivu Matkailukohteet › Kulttuuribussi 2016
Sivun alkuun