Sunnuntai 19.11.2017
Nimipäivää viettävät tänään
Eliisa, Elisa, Elisabet, Elise, Liisa, Liisi
Suomeksi
På Svenska
In English
на русском языке
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
在中國
Olet tässä:  Etusivu › Kokouspalvelut

Kokous- ja juhlatilat

Kokouspalvelut

Alitalon omenaviinitila (kesäkahvila)

050 371 2342
Pietiläntie 138, 08800 Lohja
www.ciderberg.fi/
sanna.maula@ciderberg.fi
Paikkoja: 60
Kokouspaikkoja: 35
Alitalon omenaviinitilalla elämyksiä tuhansien omenapuiden keskellä. Viinitilan kahvilassa voit maistella talon viinejä tai juoda kupin kahvia. Tilalla on myös kotieläimiä. Kahvilasta löytyy pientä purtavaa niin makean kuin suolaisenkin nälkään. Ryhmille tarjoamme tilauksesta ruokapalveluja. Avoinna: kesäaikaan päivittäin, ympäri vuoden sopimuksen mukaan.

Allaskahvila Uikku

045-197 0210
Runokatu 1, 08100 Lohja
http:/www.uikku.fi
allaskahvilauikku@uikku.fi
Facebook
Paikkoja: 70
Kokouspaikkoja: 20
Ryhmäpaikkoja: 30
Allaskahvila Uikku Kahvila virkistysuimala Neidonkeitaan yhteydessä. Lounas arkisin ma-pe klo 10.30-14.

Antikvaarinen oluthuone Opus K

(019) 323 686, 0500 476 632
Kauppakatu 6, 08100 Lohja
www.opusk.fi/index.asp
jussi.hakava(a)elisanet.fi
Paikkoja: Salissa 60 , kabinetissa 20
Kokouspaikkoja: 25
Ryhmäpaikkoja: Sisäpihan terassi 60, kadunpuolen terassi 21
Opus K on ainutlaatuinen antikvaarisen kirjakaupan ja erikoisolutravintolan yhdistelmä, ainutlaatuinen Suomessa, kenties muuallakin. Opus K oli ravintola tupakoimattomuuden edelläkävijä ollen Suomen ensimmäinen A-oikeuksin varustettu, täysin savuton iltaravintola. Kirjavalikoimaamme leimaa asiallisuus: Löydät ihania romaaneja, laatudekkareita ja jännityskirjoja sekä kiehtovia vanhoja tietokirjoja. Olutvalikoimamme on erittäin laaja: Hanaoluita on 15, pullo-oluita keskimäärin 50-70 eri nimikettä. Erityisesti suosimme suomalaisia pienpanimoja. Siiderivalikoimammekin on laaja: neljä hanasiideriä, kotimaista yritämme suosia tässäkin. Pullosiiderit ovat peräisin lähinnä Suomi-Englanti-Ranska akselilta, toki muuallakin valmistettuja pullotteita esiintyy listalla satunnaisesti. Opus K:ssa on myös monenlaisia tapahtumia: musiikki-iltoja, joissa soi jazz, pop, blues, laulelma ja erilainen populäärimusiikki sekä tietysti tietovisailu, Opusvisa. Opus K:hon voit tulla lukemaan kirjojen lisäksi päivän lehtiä. Pöytäpeli-illat ystävien kesken ovat meillä varsin tuttu näky.

Cafe Lauri

0440 819 888
Kauppakatu 16, 08100 Lohja
www.cafelauri.fi/
info(a)cafelauri.fi
Paikkoja: 49
Kokouspaikkoja: 8-10
Ryhmäpaikkoja: 49
Cafe Lauri on perinteinen klassinen kahvila aivan kaupungin keskustassa. Sen juuret ovat syvällä Lohjalla, mutta vaikutteet tulevat suomalaisesta ja eurooppalaisesta kahvilakulttuurista. Toiminta-ajatuksena on tarjota laadukkaita kahvilaelämyksiä ammattitaitoisella ja ystävällisellä palvelulla. Suolaiset ja makeat kahvilatuotteet valmistetaan pääosin paikanpäällä ja tuotteiden raaka-aineissa suositaan lähialueen tuottajia. Kahvilassa on myös 8-10 hengen kokoustila. Pauligin paras kahvila 2015. Avoinna: ti-pe 10-19, la 10-17.

Gasthaus Lohja

019 331 771
Laurinkatu 1, LOHJA
Lohja
gasthauslohja.fi/
info@gasthauslohja.fi
Gasthaus Lohja on Lohjan keskustan tuntumassa sijaitseva hotelli-ravintola jonka tiloissa on kolme kokouskäyttöön soveltuvaa tilaa. Hotellin ravintolasali (tila 1) on vuokrattavissa myös kokouskäyttöön.
Ravintolasaliin liittyy paljeovin eristettävä kabinetti (tila 2) johon mahtuu 12 henkilöä. Itse ravintolasaliin mahtuu 35 henkilöä ja pöydät ovat muokattavissa monin eri tavoin.

Lisäksi Gasthausissa on erillinen saunakabinetti (tila 3) jonka biljardipöytä on muutettavissa kokoushuoneen pöydäksi. Tähän tilaan mahtuu kokoustamaan max 12 henkilöä ja loppuviikosta myös
saunatilojamme vuokrataan joten kokousta voi jatkaa saunomalla ja ruokailemalla. Kaikkiin tiloihimme on saatavissa tarjoilu A-oikeuksin ja kokousvälineistönä hintaan sisältyy valkokangas tai TV-näyttö (58"")
ravintolasalissa, valkokangas, videotykki ja fläppitaulu. Lohjan keskustaan ja linja-autoasemalle on matkaa n 800 m ja lähin pysäkki sijaitsee 200 m päässä hotellilta. Hotellin piha-alueella on maksuton pysäköinti.
Pyydä tarjoustamme kokouspaketista puh. 019 331 771 tai info@gasthauslohja.fi.Greenside Café & Restaurant Oy

040 7613770
Kaivurinkatu 133
Lohja
www.lohja.greensidecafe.fi/
stlaurence@greensidecafe.fi
Paikkoja: 160
Kokouspaikkoja: 200
Meidät tunnetaan hyvästä ruoasta ja ystävällisestä palvelusta. Meriittejämme on mm. Finnish Challenge Tour- ammattilaiskilpailun ravintolatarjoilut joneljänä vuotena Master Golfissa ja Kytäjä Golfissa. Yrityksemme esimiehet ovat ravintola-alan ammattilaisia, ja olemme Mara ry:n jäsenyritys.Ravintoloitsija Hannele Heikuralla on kokemusta golftoiminnasta mm. naisten kapteenina

Heponiemen hiljaisuuden keskus

019 355 185
Heponiementie 21, 09120 Karjalohja
www.heponiemi.fi
heponiemi@hdl.fi
Kokouspaikkoja: 10 - 30
Kun kaipaat tilaisuudellesi rauhallista ympäristöä, jossa sekä ihmisille että ajatuksille on tilaa, on Heponiemi Karjalohjalla onnistunut valinta. Henkilöstön virkistyminen ja tiimihengen kohottaminen käyvät kuin itsestään luonnonkauniissa maisemassamme Puujärven rannalla. Kokoustilamme varusteluina (max. 25 hlö) datatykki, fläppitaulu sekä äänentoistovälineet. Luonnon ja saunan lisäksi oheisohjelmaa tarjoavat yhteistyökumppanimme. Haluatteko tuunauspajan tai kenties joogahetken kappelissamme? Kysy tarjoustamme sekä hyväksi koettuja ideoita. Heponiemeen kannattaa jäädä yöksi ja nauttia kiireettömyydestä. Kaikissa huoneissamme on oma wc- ja kylpyhuone. Tutustu kokouspalveluihimme tarkemmin osoitteessa https://www.hdl.fi/fi/heponiemi/kokoukset sekä retriitteihimme www.heponiemi.fi/tapahtumat Ota yhteyttä ja kysy tarjousta: Sari Enkkelä, Heponiemen päällikkö p. 040-1910900 / sari.enkkela@hdl.fi

Hotelli Lohja

019-33 221
Laurinkatu 34, 08100 Lohja
www.hotellilohja.fi/kokoukset/
info@hotellilohja.fi
Kokouspaikkoja: 30
Kokouspaikkasi kaupungin keskustassa - Hotelli Lohjan helposti muokattavat kokoustilat ja loistava sijainti aivan kaupungin keskellä luovat erinomaiset puitteet kokouksille ja pienmuotoisille tilaisuuksille. Tilamme soveltuvat kokouksiin, koulutuksiin ja vaikkapa juhliin. Pöytäjärjestys on joustavasti muokattavissa tarpeen mukaan ja tilassa on ajanmukaiset kokousvarusteet sekä nopea langaton laajakaistayhteys. Kabinettiin mahtuu enimmillään noin 30 henkeä. Tila sopii hyvin myös tuote-esittelyihin ja pienimuotoisiin näyttelyihin. Hyvä tarjoilu on oleellinen osa onnistunutta kokousta. Aina tuoreen ja maukkaan kahvin meille takaa lohjalainen paahtimo Cafetoria. Meiltä myös maukas valikoima makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä ruokaisat lounassalaatit. Kerro meille minkälaisen kokouksen haluat ja me teemme se mahdolliseksi.

Immulan työväentalo

Puh. 019-381 394
08500, Lohja
Ryhmäpaikkoja: n.100

Juhlakellari

Suurlohjankatu 1
Lohja
studiosuvisalonen@gmail.com
Facebook
Kokouspaikkoja: 20
47m2 koulutustila on kunnostettu keväällä 2017 koulutuksia varten. Voit vuokrata sitä myös omiin kokoontumisiin! Tilassa on suihku, wc, minikeittiö (kahvinkeitin/Cupsolo/jääkaappi) ja pöydät, sekä tuolit 12 hlölle. Tilaan mahtuu noin 20hlöä mukavasti. Vuokra alkaen 50€/pv. Tila sijaitsee kellarikerroksessa.
Kalkkipetteri

019-34 511
Toimistohotelli Virkkalassa. Tiloja kokous- ja koulutuskäyttöön. Käytössäsi piirtoheitin ja videot. Meiltä saat mittojesi mukaiset toimitilat pienelle tai suurellekin yritykselle. Toimistorutiineja esim. postitus- puhelinvaihde-,konttoritarvikehankinnat voit halutessasi jättää henkilökuntamme hoidettavaksi ja voit itse keskittyä omiin töihisi. Kopio- ja faxkoneita myös käytössäsi. Alueella toimii myös lounasruokala josta on mahdollisuus tilata tarjottavat kokouksiin. Kokoussalin yhteydessä on myös käytettävissa pienempiä huoneita projektityöskentelyä varten. Kalkkipetteri sijaitsee Virkkalassa entisen sementtitehtaan alueella, n. 10 minuuttia Lohjalta Hankoon päin. Runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Kanneljärven Opisto

(019) 357 811
Karstuntie 537
Lohja
www.kannelopisto.fi
opisto(a)kannelopisto.fi
Paikkoja: 150hl
Kanneljärven Opisto tarjoaa erinomaiset puitteet toimintapäiville, kursseille, kokouksille sekä leireille luonnonkauniissa ympäristössä Hormajärven rannalla ympäri vuoden. Viikonloppuisin tarjoamme ruoka- sekä majoituspalveluja ryhmille.

Karstun seuratalo

019-367 716
Karstuntie 1160, 08450 Lohja
Kokouspaikkoja: 120
Karstu-Karkali Seuran omistama Karstun seurantalo on 1900 -luvun alussa rakennettu hirsitalo. Se sijaitsee maalaismaisemassa, kylän keskustassa, Lohja-Sammatti -tien varrella osoitteessa Karstuntie 1160. Seurantalo on peruskorjattu ajanmukaiseksi. Talossa on sähkölämmitys, juhlasali näyttämöineen, tilava tarjoilutila ja hyvin varustettu keittiö sekä saniteettitilat. Alueen asukasyhdistys Karstu-Karkali Seura ry vuokraa taloa juhla - ja kokouskäyttöön. Seuralla on myös oma pitopalvelu. Tilat noin 120 henkilölle.

Katteluksen tila

050-3033625
Kattelus 17, 10360 MUSTIO
Lohja
www.katteluksentila.fi
info@katteluksentila.fi
Facebook
Kat­teluk­sen tila sovel­tuu eri­no­mais­esti eri­lais­ten kok­ousten, koulu­tus­päivien ja tyky-​päivien viet­toon. Makasi­ini­rav­in­tolan yläk­erta muun­tau­tuu hel­posti kok­ousti­laksi mak­simis­saan 25 hen­gelle ja pienem­piä alle 10 hen­gen kok­ouk­sia on mah­dol­lista pitää myös Mus­takallion mökillä. Päiviin voi yhdistellä erilaitsia aktiviteetteja yrttikävelyistä taontaan ja luontoretkistä eräkokkauskursseihin. Luonnollisesti käytettävissä ovat myös 20 hengen savusaunatilat. Katteluksen tilalla on tar­jot­ta­vana kolme täys­in­varustel­tua loma– ja vuokramökkiä matkail­i­joiden käyt­töön. Kaikki mökit sijait­se­vat veden äärellä omassa rauhas­saan

Kettukallion Elämystila

044-988 5760
Lohja
www.kettukallio.net
kettukallio.korpijaakko@gmail.com
Kokouspaikkoja: max 30
Kettukallion Elämystilalla on mahdollisuus pitää kokouksia/koulutuspäiviä. Pienempään tilaan eli savusaunan tupaan sopii kokoustamaan alle 15 hengen ryhmät ympäri vuoden. Isommassa kokoustilassa on paikat 30:lle ja tilaa lämmitetään tarvittaessa terassilämmittimien avulla.Paikan päällä on projektori ja valkokangas. Tilauksesta onnistuvat myös kahvi- ja ruokatarjoilut.Kokouksen päätteeksi päivää voi jatkaa jollakin ohjelmapalvelulla tai rentoutumalla savusaunan lauteilla.

Kisakallion kokous- ja ravintolapalvelut

(019) 315 1214
Kisakalliontie 284, 08360 Lohja
Lohja
www.kisakallio.fi
myynti(a)kisakallio.fi
Facebook
Twitter
Paikkoja: 10 - 800hlö
Lohjanjärven rannalla sijaitseva Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset puitteet niin tiukan kokouksen kuin liikunnallisen työhyvinvointipäivän toteutukseen. Kisakallio toimii loistavasti tapahtumakeskuksena myös kongressi- ja messutapahtumiin.Gaala, tuotejulkistus, seminaari tai henkilöstöjuhla monipuolisella ohjelmalla ovat vahvuuksiamme. Kokoustilat 10–800 henkilön ryhmilleKisakalliossa on vieraiden käytössä useita erilaisia kokous- ja liikuntatiloja, suurellekkin ryhmälle. Hyvää ruokaa ja iloista illanviettoaKisakallion Sport-ravintola tarjoaa maistuvat ja monipuoliset ruuat. Kokous- ja kurssipäivä huipentuu iloiseen illanviettoon suurkodalla tai rantamakasiinilla. Lohjanjärven rantaviivan tuntumassa sijaitseva rantamakasiini on oiva paikka jopa 200 henkilön ilonpitoon. Kisafiilistä ja monipuolista sporttiaUrheiluopiston monipuoliset tilat tarjoavat loistavat puitteet sporttiin, joissa taito, tunne ja asenne ratkaisevat. Vie ryhmäsi Jäähylle - curlingin perusteisiin, Happihyppelylle Lohjan järven lainelle kirkkovenesoudun tai kajakkien kera. Patikointi Karnaisten 100-vuotiaassa korvessa, kisafiilistä GPS-rasteilla tai tekonurmigames vaikkapa auton renkailla. Huippu-uutuutena: Raid Kisakallio - Multisporttia elämysnälkäisille!

Kutsilan valistustalo

019- 333 116
Saukkolantie 636
Kokouspaikkoja: 100
Lisätiedot ja tilaukseet Diana Lönqvist puh. 050-5298535


Laiskanlinna

019- 32881
Nummijärventie 64, 09120 Karjalohja
Lohja
www.laiskanlinna.fi/
info(a)laiskanlinna.fi
Laiskanlinna on pienimuotoinen, rauhallinen ja laadukas vapaa-ajanvietto- ja kokouspaikka, joka tarjoaa korkeatasoiset ja huolettomat asumis- ja kokoustilat keskellä upeaa uusmaalaista luontoa. Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi Laiskanlinnan majataloon!

Lakeside Cafe

019-314 693, 045-1122274
Sunnanlidintie 33, 08700 Lohja
www.lakesidecafe.fi/
brianowen(a)lakesidecafe.fi
Lakeside Cafe sijaitsee aivan Lohjanjärven rannalla luonnonrauhassa ja tarjoaa upeat tilat kokouksille, aivoriihille, koulutuspäiville, juhlille ja muistotilaisuuksille. A-oikeudet.

Avoinna: Kesällä: ti-su 12-22 (säävaraus)

Muina vuodenaikoina viikonloppuisin.

Laurentius-sali

(019) 369 1552
Kirkkokatu 6, 08100 Lohja
Kokouspaikkoja: 461
Laurentius-sali on Anttilan koulun yhteydessä oleva Lohjan suurin auditoriomainen kokous- ja juhlatila. Istumapaikkoja salissa on 461 ja valtaosa Lohjan konserteista järjestetään tässä tilassa. Tila mahdollistaa suurta tilaa vaativien yleisötilaisuuksien, esitelmien ja konserttien järjestämisen. Salissa on kaikki nykyaikaiset kokoustekniikat. Tila sopii sekä kansalais- että kaupallisten tilaisuuksien järjestämiseen. Laurentius-sali sijaitsee aivan Lohjan keskustassa, Pyhän Laurin kirkon ja kaupungintalon lähellä. Suljettu toistaiseksi huhtikuusta 2016 etenpäin.

Lohjan ABC (avoinna 24h)

075 3030 3260
Hossanmäentie 1
Lohja
www.abcasemat.fi/
abc.lohja(a)sok.fi
ABC-Restaurant on liikennemyymälän varsinainen sydän. Se on aina tilavasti ja viihtyisästi sisustettu. Tilanteesi mukaan voit asioida nopeasti tai viihtyä pitempään. Kesäisin käytössä on viihtyisä terassi, joka useissa yksiköissä on katettu.

Lohjan Juhlaserviisi

019-383 771, 045-639 1129
Länsi-Louhenkatu 31, 08100 Lohja
Lohja
www.juhlaserviisi.fi/
juhlaserviisi(a)juhlaserviisi.fi
Paikkoja: 75
Viihtyisä ja avara tilausravintola Liikuntalinnan yhteydessä. Ravintolan voi varata yksityiskäyttöön kuten kokousia, häitä, syntymäpäivä tai muita tilaisuuksia varten.

Lohjan Kaupungin kokous- ja juhlatilat

Laurentius-salios. Kirkkokatu 6, 08100 LOHJA, p. (019) 369 1552- Salissa on 461 istumapaikkaa. Lisäksi käytössä on aulatilat ja pikkukeittiö tarjoilun järjestämistä varten- Salikartta (pdf.) Suljettu toistaiseksi huhtikuusta 2016 eteenpäin. Järnefeltinsali os. Pääkirjasto, Karstuntie 3, 08100 LOHJA, p. 044 369 1366- 80 m2 luento- ja kokoussali- Lisätietoa Lohjan kirjaston kotisivut Toimintakeskus Harjula os. Kullervonkatu 7, 08100 LOHJA, p. (050) 553 2005 ja (019) 369 1490- Harjula on perinteinen kokousten ja juhlien pitopaikka. Harjulan monipuolisia tiloja voi vuokrata kaikenlaisiin päihteettömiin tilaisuuksiin.- Tupakointi on sisätiloissa ja piha-alueella kielletty. Tiloissa ei saa järjestää tilaisuuksia, joissa on alkoholitarjoilu. Toimintakeskus on ehdottomasti päihteetön.- Lisätietoja osoitteesta: www.nuorilohja.fi/toimintakeskus-harjula Kässän talo os. Tynninharjuntie 21, 08700 LOHJA, p. (019) 369 1552- Kässä on vuokrattavissa yhtenä kokonaisena tilana tai talosta voi vuokrata yksittäisiä huoneita monipuoliseen käyttöön. Kässän talo toimii paitsi taidenäyttelytilana myös konserttien, matineoiden, pienimuotoisten teatteriesitysten, illanviettojen, perhejuhlien yms. pitopaikkana. Pienempiä huoneita voi vuokrata erikseen kokous- ja neuvottelutilaksi. Tytyri-salios. Tytyrikatu, 08100 LOHJA, p. 044 369 1309- Ryhmäruokailumahdollisuus 80 hengelle. Kokoustilat käytettävissä 20-100 hengelle.- Paikka sijaitsee 110 metrin syvyydessäwww.tytyrinkaivos.fi

Lohjan rukoushuone

019-325 469
Nummentie 25, 08100 Lohja
Monikäyttösali ja keittiöt voi vuokrata kristillisiin tilaisuuksiin.

Lohjan työväentalo

019-369 1552 (ma-ke), 019-331 271 (muut ajat)
Kalevankatu 1, 08100 Lohja
Paikkoja: 75
Ryhmäpaikkoja: 150
Tilat 150 hengelle ja kahvila 75 hengelle. Lisäksi kokoustila.

Lohjansaaren seurantalo

040 471 3996
Pietiläntie 2, 08800 Lohja
Lohja
www.lohjansaaristo.fi/lohjansaaren-seurantalo/
eeva.saksa@gmail.com
Seurantalo sijaitsee kauniilla paikalla mäen päällä Lohjansaaressa Paavolan kylässä. Taloa vuokrataan juhla- ja kokouskäyttöön läpi vuoden. Iso piha-alue ja lasten leikkipaikka pihalla. Lähistöllä sijaitsee paljon muuta nähtävää kuten, Paavolan kuuluisa tammi, Martinpiha ja Alitalon Omenaviinitila. Talon terassilta avautuu näkymä järvelle, terassilta löytyy kalusteet myös useammalle pöytäseurueelle. Tilavalla terassilla mahtuu vaikka pyörähtämään tanssin. Kodikkaasta talosta löytyy varusteita: 100 hengelle pöytiä ja tuoleja, astiasto (syvät- ja matalat lautaset, aterimet, maitolasit ja kuohuviinilasit) ja kahviastiasto. Vuonna 1923 Terijoelta tuoduista huviloista rakennettu rakennus on remontoitu 2011 ja varusteista löytyy oiva keittiö, teollisuustasoinen liesi sekä astianpesukone, jää- ja viileäkaapit,sisäwc:t (oma henkilökunnalle),kahvinkeittimet (9 litran suurkeitin sekä tuplakeitin n. 30 kuppia),tarjoiluastiasto (tarjottimia, kulhoja, kahvikannuja yms.).

Lounaskahvila Presso

075 3030 2949
Laurinkatu 37-41
Lohja
www.presso.fi/lounaslistat.html
Paikkoja: 300hlö
Kokouspaikkoja: 40hlö
Ryhmäpaikkoja: 40hlö
Piipahda Pressoon virkistävälle kahville tai herkulliselle lounaalle työpäivän tai ostosreissun lomassa. Valikoimiin kuuluvat mm. suolaiset ja makeat leivonnaiset, päivittäin vaihtuvat lounaat sekä hyvä kahvivalikoima. Presson löydät kauppakeskus Prismasta. Presson kabinetissa tilat mm. kokousten järjestämiseen. Kahvila Pressossa on myös WLAN - yhteys. Ryhmäruokailumahdollisuus ja kokoustilat käytettävissä 40 hengelle.

Lounaskahvila Punakaneli

045 125 7804
Suurlohjankatu 21-23 A
Lohja
www.apuomena.fi
aula@apuomena.fi
Facebook
Paikkoja: 80hlö
Kokouspaikkoja: 80
Viihtyisä lounaskahvila, erinomaisella sijainnilla. Maistuva kotiruokalounas tarjolla seisovasta pöydästä klo 11.00-13.00. Annoksen saat halutessasi mukaan. Kahvila avoinna klo 9.00-14.00. Sopii erinomaisesti ryhmille sekä liikuntarajoitteisille. Ryhmäruokailumahdollisuus ja kokoustilat käytettävissä 80 hengelle erillisellä varauksella myös muina aikoina. Varaukset Punakanelin aulaemännältä klo 9.00-14.00 välisenä aikana, puh. 045 125 7804 tai sähköpostilla: aula@apuomena.fi.

Lylyisten Kartano

(019) 339 335, 040 5622628
Lylyrannantie 21, 08450 Lohja
Lohja
www.kultapalikat.fi/
palikat@elisanet.fi
Idyllisessä maalaismaisemassa viisi mökkiä, joista kaksi on paritaloa, sekä kartanossa 12 huonetta. Majoitustilaa on yhteensä 60:lle. Pihalla on sauna, rantasauna 30 hengelle ja kolme grillikatosta, joista yksi järvenrannassa. Lisäksi kartanolla on ravintolasali 50 hengelle sekä kokous- ja juhlatila tallirakennuksessa. Luonto antaa mahdollisuuden monipuolisiin aktiviteetteihin. Piha-alueella historiallinen uhripöytä, samanlainen pöytä Uudellamaalla löytyy Inkoosta.

Hinnat sesongin mukaan: kartanossa 40-95€/yö/hlö. Mökit 70-100€/vrk tai 200-380€/viikko. Hinnat eivät sisällä liinavaatteita eikä aamiaista.Martinpiha

010 322 0070
Seppäläntie 130, 08800 Lohja
Lohja
www.martinpiha.fi
info@martinpiha.fi
Paikkoja: 225
Kokouspaikkoja: 40
Ryhmäpaikkoja: 150
Martinpiha on idyllinen matkailutila Lohjansaaressa lähellä Lohjanjärveä. Majoitustilat ovat talvilämpimiä aittoja. Juhla- ja kokoustilat sopivat niin pienille kuin isommillekin seurueille. Päärakennuksen Saliin mahtuu n. 45 henkeä, katetulle terassille n. 30 henkeä (tilat yhdistettävissä). Juhlavintti on suuremmille tilaisuuksille kuten häille sopiva vaihtoehto (n. 150 henkeä). Lisätilaa saadaan helposti Martinpihan omilla juhlateltoilla. Lisäksi kodikas seurustelu/kokoustila n. 15-20 hengelle, kokoustila n. 15-20 hengelle sekä 20-25 hengen puinen kota tulisijalla. Myös erilaisia aktiviteetteja, kuten melontaa, soutuveneitä, polkupyöriä, perinteinen sauna ja kylpytynnyri, sekä kahvilaravintola, myymälät ja näyttelytila. Lohjan kesämatkailukohde vuonna 2015. Avoinna: toukokuu la-su 11-16, kesä-elokuu ti-pe 11-18, la-su 11-16, ma suljettu.

Marttala

019-324 467,019-321 726
Paikkarinkatu 8, 08100 Lohja
Kokouspaikkoja: 50

Meriturva

019-2876 633 , 0400-183 201
Rajapartiokaari 8, 08100
Lohja
elli.haanpaa(a)meriturva.fi
Kokouspaikkoja: 14, 20, 30 ja 50hlö
Meriturvan yksikössä Lohjalla ovat uudet vuona 2007 valmistuneet tilat niin pelastautumiskoulutusta kuin kokouksiakin varten. Tilat sijaitsevat Hanko-Hyvinkää tien nro 25 varrella, Lohjanharjulla, aivan keskustan tuntumassa. Kokousvieraiden ruokailuista huolehtii Ravintola Merituuli. Kokoustiloista löytyvät nykyaikaiset kokousvälineet. Meriturvasta löytyy 14, 18 ja 30 hengen kokoushuoneet, lisäksi on Auditorio 60 hengelle. Meriturvassa on vuokrattavissa myös sauna (6-14 hengelle) + saunatupa. .

Merituuli

(019) 287 6633
Rajapartiokaari 6
Lohja
Paikkoja: 60hlö
Lohjan pelastautumiskoulutusyksikön yhteydessä toimivasta tilausravintolasta voit tilata ruokia aamiaisesta päivälliseen ravintolassa syötäväksi tai vaikkapa kokouskahvit aulatiloissa tarjoiltavaksi.

Myllyniemi

019-371 215 tai 040-562 1935
Myllyniemi 50, 09430 Saukkola
www.myllyniemi.fi
tuula.sorainen@myllyniemi.fi
Idyllinen Myllyniemi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet tuloksekkaalle kokoukselle ja seminaarille, onnistuneelle valmennukselle sekä mieleenpainuvalle juhlalle. Teemme kaikkemme, jotta kaikki onnistuneeseen kokoukseen tarvittava toimii. Ota yhteyttä ja olet tervetullut! Avoinna: Tilauksesta ympäri vuoden.

Näkinmäki bed & breakfast

0400-475009 tai 040-7039285
Näkintie 4, 03810 Ikkala
Lohja
nakinmaki.webnode.fi
toimisto@mrisannointi.com
Kokouspaikkoja: 20-25
Näkinmäki tilakeskus on nykyisin yrittäjäpariskunnan kotina, vuokrattavat tilat majoitukseen löytyvät pihan muonamiehentalosta, navettarakennuksesta ja piharakennuksesta. Vuodepaikkoja Näkinmäki B&B:ssä on 8. Tilan päärakennuksessa on myös mahdollisuuus pitää erilaisia juhlia ja sen tilat soveltuvat parhaiten 20-25 hengen tilaisuuksiin.

Ojamon kartano

044 - 369 1309
Vähäojamonkatu 2, 08200 Lohja
Lohja
tourist(a)lohja.fi
Kokouspaikkoja: 40-50
Ojamon kartanon päärakennus sijaitsee Lohjanjärven rannalla lähellä Lohjan keskustaa (n. 4 km). Päärakennuksen on rakennuttanut 1850-luvun alussa everstiluutnantti Dimitri Swertschkoff venäläiseen empiretyyliin. Everstiluutnantti Dimitiri Swertsckoffin omistuksessa kartano oli v. 1847-63. Nykyisin kartanon omistaa Lohjan Kotiseutututkimuksen Ystävät ry:n perustama Vanha Lohja -säätiö. Suomen vanhimman rautakaivoksen kuilut sijaitsevat Ojamon kartanon mailla. Tilaisuudet Ojamon Kartanossa maksavat 300€/tilaisuus. Ruokailut tilaisuuksiin Ojamon kartanossa järjestävät Eila Hietaharju 0503090739 tai Lohjan Juhlaserviisi 045-639 1129. Tilavaraukset hoitaa Lohjan matkailupalvelukeskus 044 - 369 1309.

Pohjolan Tuvat

019-348 464, 050-575 5636
Honkaniemi 135, 08800 Lohja
www.pohjolantuvat.fi
Kokouspaikkoja: 25
Ryhmäpaikkoja: kesäisin 80, talvisin 30
Pohjolan tuvat sijaitsee Honkaniemessä Kirkniemessä Lohjanjärven rannalla. Pohjolan Tuvilla on ympäri vuoden ruokailumahdollisuus ryhmille (kesällä 80 hlö) sekä majoitusmahdollisuus upeissa kelohirsimökeissä. Ruoka- ja majoituspalveluiden lisäksi Pohjolan Tuvilla on harrastusmahdollisuuksia uinnista (myös avantouintia) melontaan ja kalastukseen. Pohjolan Tuvilla yhteistyökumppanit järjestävät ohjattuja kalastus- ja luontoretkiä sekä lumikenkäretkiä. Rannassa on myös mahdollisuus saunoa kelosaunassa tai vuokrata soutuvene ja lähteä kalaisalle Lohjanjärvelle joko yksin tai oppaan johdolla. Kesäterassi on avoinna juhannuksesta 31.7. asti arkisin klo 14-21 ja viikonloppuisin klo 14-23 Ryhmille terassi on avoinna myös aukioloaikojen ulkopuolella koko kesän, vain tilauksesta

Pois tieltä! kokous- ja saunatilat

0500 563 681
Kokouspaikkoja: 30
Pois Tieltä! tarjoaa vauhdikkaita hetkiä maastoautosafareilla. Pois Tieltä! tarjoaa myös juuri valmistuneet uudet kokous- ja saunatilat idyllisessä maalaisympäristössä. Saunatilat 15 hengelle ja kokoustilat 30 hengelle ovat valmistuneet vanhan maalaistalon päärakennukseen. Vain reilu ½ tuntia Helsingistä.

Pääkirjaston vuokrattavat kokoustilat

044 369 1366
Karstuntie 3, 08100 Lohja
palvelut.lohja.fi/kirjasto/default.asp
johanna.ketola@lohja.fi
Järnefeltin sali, - 80m², (30–60 hlöä) - Kiinteä kone, internetyhteys, DVD- ja CD-laitteet, videotykki. Mahdollisuus kytkeä oma kannettava tietokone (myös langaton). 3 mikrofonia; kiinteä, langaton ja nipsumikrofoni. Kaksi ryhmätyöhuonetta (6 ja 8 henkilölle), jotka voidaan yhdistää isoksi tilaksi. Mahdollisuus kytkeä oma kannettava tietokone (myös langaton). Lasten ja nuortenosaston monitoimitila Pähkinä 50 m2. Max. 30 henkilölle. DVD/CD-laite, videotykki. Mahdollisuus kytkeä oma kannettava tietokone (myös langaton). Kaksi tutkijan huonetta, joissa molemmissa tietokone ja skanneri. Omaa kannettavaa ja usb:tä voi käyttää. Taidenäyttelytila Linderinsali.Varaukset ja tiedustelu Lohjan museo, puh. 019 369 4206. Koneet ja laitteet: Vahtimestari Jari Sohlberg, puh. 044-3741380. Tarjoilut hoitaa: Kahvio Kampus, Marjatta Salin, puh. 040-5863714 tai 019 331173

Ravintola Hannes

050-3850894
Vappulantie 235, 08700 Lohja
www.hannes.fi/
ravintola(a)hannes.fi
Paikkoja: 120
Ravintola Hannes on toiminut Helsingissä vuodesta 1994. Ravintolatoiminta muutti Lohjalle, entisen Vappulan koulun tiloihin 2009 ja paikka toimii tilausravintolana yli 100 hengelle. Hanneksen catering-palvelu toimii pääkaupunkiseudun lisäksi myös muualla Uudellamaalla. Ravintolan tiloissa on käytössä valkokangas, dataprojektori ja fläppitaulu. Tilat soveltuvat hyvin juhlille, kokouksille ja vaikkapa konsertille. Avoinna: tilauksesta.Asiakaspaikkoja 120 sisällä, 40 ulkona. Sopii ryhmille.Täydet anniskeluoikeudet. Piano käytettävissä.

Sampaala

0449 822 821 (Seija Salin)
Lohilammentie 2, 09220 Sammatti
Sammatti, Lohja
www.sammatinmaamiesseura.net
sampaala@sammatinmaamiesseura.net
Sampaala on Sammatin maamiesseurantalo. Talossa on yleisölle vuokrattavissa: sali, "ravintola", keittiö, peräkammari, eteinen ja piha-alue häihin, syntymäpäiviin, kokouksiin, kursseihin, näyttelyihin, tansseihin, ym. juhliin tai tilaisuuksiin. Vuokrataan joko kaikki yhdessä tai vain yksi tila. Talossa toimii myös Hiiden opiston kankaankudontaryhmä. Talon alakerrasta on yhdistyksemme omistama MEHUASEMA, jossa syksyisin puristetaan asiakkaan omista marjoista tai omenista mehua asiakkaan omiin astioihin tai pulloihin joko pastöroituna tai sellaisenaan. Mehuasemamme toimii ajanvarauksella, varaussoitot ma-pe aamuisin klo 8-9 p. 0193 569 75.

Tanhuhovi

(019) 386 133
Hankoniementie 50, Lohja
www.kolumbus.fi/tanhuhovi/
Kokouspaikkoja: 500
Tanhuhovi on Etelä-Suomen suurin tanssija huvikeskus. Tanhuhovissa tanssitaan huippuartistien tahdittamana. Tiloja voidaan käyttää myös juhla- tai kokoustiloina. Tanssisalin lisäksi löytyy kahvio, erilliset pubtilat A-oikeuksin, tunnelmallinen disco sekä kesäterassi. Lisäksi erillinen kabinettitila, jossa karaoke.

Tietola

(019) 341 990 tai 050 345 5022
Tietolantie 1, 08700 Lohja
Kokouspaikkoja: 100
Edullista kokous- ja juhlatilaa Virkkalan keskustassa, Tietolantie 1. Tietolan saliin mahtuu 80-100 henkilöä. Pöydät ja tuolit voi asetella tarpeen mukaan eri kokoonpanoihin. Tilaan kuuluu keittiö jossa on jääkaappi, sähköhella, mikro ja kahvinkeitin sekä mm. kahviastiasto 85 hengelle. Salissa on piano ja cd- soitin. Varaukset puhelimitse. Kokoustilat käytettävissä 100 hengelle.

Villa Emila

050 - 3472447
jaah.kuosmanen(a)dnainternet.net
Kokouspaikkoja: 30
Villa Emilia sijaitsee Hormajärven rannalla. Päärakennuksessa monipuoleinen yhteistila kalustettu noin kolmellekymmenelle hengelle , takkanurkkaus. Pienimuotoinen keittiötila jossa: jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja pienoisliesi. Pieni saunatila, lasikuisti ja terassi josta suora laituriyhteys järveen. Inva - wc eteisestä.
Päärakennukseen johtaa invaluiska. Pihapiirissä grillikatos - nuotiogrilli - puutarhakalusteryhmiä - pihakeinuja. Ulkona istuinmahdollisuudet noin kuudellekymmenenlle - pöytäryhmiä. Mikäli on tarve majoittumiseen voi tehdä lisävarauksen " mummonmökeistä " kaksi mökkiä joissa kahdet vuoteet. Ei mukavuuksia. Hinta määräytyy : ryhmän koon , varattavan ajan pituuden ja statuksen mukaan.
Varauskausi: Päärakennus huhti-marraskuu, Mummonmökit: touko-elokuu.
Virkistyskohdetta isännöi Hormajärven Ystävät Säätiö sr
Varaukset: puh . 050 - 3472447, jaah.kuosmanen(a)dnainternet.net


Villa Haikari

Haikarinkatu 2, 08100 Lohja
Kokouspaikkoja: 40
Ryhmäpaikkoja: 40
Lohjanjärven rannalla upea vanha puinen huvila, joka suojelukohteena tarjoaa romanttiset puitteet kahvitteluun, ruokailuun tai illanviettoon. Rannassa venelaituri ja uimaranta sekä tanssipaviljonki. Keskiviikkoisin lauletaan karaokea ja viikonloppuisin tanssitaan tanssiorkesterin tahdissa. Vieressä karavaanialue.

Villa Vanha Passi

0400 680 333
Mikolanraitti 9, 09120 Karjalohja
Lohja
www.akri.fi/villa-vanha-passi
seppo.juurikko@pp.inet.fi
Vanhan Passin majoitus ja toimintatilat soveltuvat hyvin perheille, ryhmille, harrastajile, kursseihin, seminaareihin, kulttuuri- ja muihin tapahtumiin, häihin ja muihin perhejuhliin. Majoitukseen kuuluu aina kaikkien oheistilojen käyttöoikeus, niitä ovat mm. kulttuurivintti, tatamisali, savusauna ja tavallinen sauna, liikuntasali trampoliineineen, pingispöytineen, kävelysauvoineen, nuotiopaikka grilli-, savustus- ja rosvopaistiuuneineen ym. ym.

Vivamo

020 768 1760
Vivamontie 2
Lohja
www.vivamo.fi
vivamo@sana.fi
Vivamolla on vuosikymmenien kokemus järjestää erilaiset kokoukset, yritystilaisuudet sekä konsertit. Tarjolla on erikokoisia, viihtyisiä tiloja 10-200 hengen tilaisuuksille. Kesäisin on käytettävissä ravintolan yhteydessä 70 hengen valokatettu terassi, sekä lähellä rantapuistoa 700 hengen suurteltta ja vieressä 120 hengen ravintolateltta. Vivamo on myös suosittu perhejuhlien, kuten syntymäpäivien, kastetilaisuuksien, rippijuhlien, häiden, muistotilaisuuksien ja sukukokousten järjestäjänä.

Åsvalla

019-324 019
Nummentie 39, 08100 Lohja
Kokouspaikkoja: 100-120
Åsvalla vuokrataan yksityisille, yrityksille ja yhteisöille,juhla-, hää-, kokous-, näyttely-, ym. käyttöön.Åsvalla on 1911 hirsistä rakennettu seurantalo, joka sijaitsee Lohjankeskustassa suurella tontilla maalaismaisemaa muistuttavassaympäristössä. Talo sijaitsee noin 60 km / 40 min Helsingistä.Talo on saneerattu kuluneen vuosikymmenen aikana ja keittiö konei-neen ja laitteistoineen uusittu täysin nykyajan vaatimuksia vastaavaksi.
Olet tässä:  Etusivu › Kokouspalvelut
Sivun alkuun