Maanantai 20.11.2017
Nimipäivää viettävät tänään
Jalmari, Jari
Suomeksi
På Svenska
In English
на русском языке
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
在中國
Olet tässä:  Etusivu › Pubit ja Ykerhot

Kahvilat ja ravintolat

Pubit ja Yökerhot

Antikvaarinen oluthuone Opus K

(019) 323 686, 0500 476 632
Kauppakatu 6, 08100 Lohja
www.opusk.fi/index.asp
jussi.hakava(a)elisanet.fi
Paikkoja: Salissa 60 , kabinetissa 20
Kokouspaikkoja: 25
Ryhmäpaikkoja: Sisäpihan terassi 60, kadunpuolen terassi 21
Opus K on ainutlaatuinen antikvaarisen kirjakaupan ja erikoisolutravintolan yhdistelmä, ainutlaatuinen Suomessa, kenties muuallakin. Opus K oli ravintola tupakoimattomuuden edelläkävijä ollen Suomen ensimmäinen A-oikeuksin varustettu, täysin savuton iltaravintola. Kirjavalikoimaamme leimaa asiallisuus: Löydät ihania romaaneja, laatudekkareita ja jännityskirjoja sekä kiehtovia vanhoja tietokirjoja. Olutvalikoimamme on erittäin laaja: Hanaoluita on 15, pullo-oluita keskimäärin 50-70 eri nimikettä. Erityisesti suosimme suomalaisia pienpanimoja. Siiderivalikoimammekin on laaja: neljä hanasiideriä, kotimaista yritämme suosia tässäkin. Pullosiiderit ovat peräisin lähinnä Suomi-Englanti-Ranska akselilta, toki muuallakin valmistettuja pullotteita esiintyy listalla satunnaisesti. Opus K:ssa on myös monenlaisia tapahtumia: musiikki-iltoja, joissa soi jazz, pop, blues, laulelma ja erilainen populäärimusiikki sekä tietysti tietovisailu, Opusvisa. Opus K:hon voit tulla lukemaan kirjojen lisäksi päivän lehtiä. Pöytäpeli-illat ystävien kesken ovat meillä varsin tuttu näky.

London

010 4233 235
Laurinkatu 57 (keskusaukio), 08100 Lohja
www.ravintola.fi/ravintola/london-lohja/
Pala Lontoota Lohjan keskustassa! Pubimainen fiiliksen yökerho London tarjoaa nyt myös Laurinkadulla aitoa englantilaista meininkiä aikuisten makuun. Live-esiintyjiä pääsee Londonissa viikottain, pääsääntöisesti viikonloppuisin. Londonista löytyy tanssilattia ja yökerhon musiikkimaailma koostuu aikuisrockin ja -popin 80-luvun parhaista paloista aina nykypäivän uusimpiin hitteihin. Lohjan Londonista löytyy myös mahdollisuus pelata casino-pelejä illan vieton lomassa. Ja kesällä juhlat jatkuvat myös terassillamme!

Monaco Nightclub ja Pub Ryysyranta

Suurlohjankatu 4
Lohja
https://happyjoeravintolat.fi/
Facebook
Kaupungin parasta viihdettä aikuiseen makuun. Musiikki on parasta livenä ja sitä tarjoilevat Suomen parhaimmat artistit. Monaco Nightclub avoinna säännöllisesti lauantaisin klo 22-04. Ikäraja K-22. Perjantaisin avoinna ryysyrannan puoli ellei Monacossa ole esiintyjää.

Ozzy Bar

019 388004
Kartanonkuja 1, 08200 Lohja
Lohja
Facebook

Pub Wame

Suurlohjankatu 4
Lohja
https://happyjoeravintolat.fi/wame/
Legendaarinen Lohjalainen olohuone kaupungin keskustassa. Suosittu viikonlopun kohtauspaikka. Ilmainen bilis ja darts ja paljon lautapelejä. muista myös tietovisa torstai-iltaisin ja sunnuntain päiväpokeri klo 15 alkaen!

Pusulan krouvi

(09) 226 6349
Keskustie 5, 03850 PUSULA
Pusulan kirkonkylä
Facebook
Paikkoja: 90
Ravintola, pubi ja kesäterassi Lounas arkisin, a la carte viikonloppuisinRehtiä ruokaa lähiseudun tuoreista raaka-aineista Avoinna: ti-to klo 11-20, pe 11-02, la 12-02

Ravintola Petteri

(019) 335 583
Virkkalantie 12-16, 08700 Lohja
www.ravintolapetteri.fi/
Ravintola Petteri on perinteikäs, aivan Virkkalan keskustassa sijaitseva ravintola. Olemme seudun viihtyisin olohuone, lisäksi meillä on paikkakunnan aurinkoisin terassi. Petteriin kokoontuvat iloisen ja kodikkaan ilmapiirin ystävät.Tarjolla on juomien lisäksi tanssia, jukeboxi, biljardia ja ajanvietepelejä.Lisäksi asiakkaiden käytössä on ilmainen nettipääte sekä NINTENDO WII! Hyvään fiilikseen virittää Dj perjantai ja lauantai-iltaisin sekä kerran kuussa järjestettävät liveillat.

Rock´n Roll Cafe

(019) 331 886
Harjukatu 4, 08100 Lohja
www.rokkari.fi/

Tanhuhovi

(019) 386 133
Hankoniementie 50, Lohja
www.kolumbus.fi/tanhuhovi/
Kokouspaikkoja: 500
Tanhuhovi on Etelä-Suomen suurin tanssija huvikeskus. Tanhuhovissa tanssitaan huippuartistien tahdittamana. Tiloja voidaan käyttää myös juhla- tai kokoustiloina. Tanssisalin lisäksi löytyy kahvio, erilliset pubtilat A-oikeuksin, tunnelmallinen disco sekä kesäterassi. Lisäksi erillinen kabinettitila, jossa karaoke.

Xit NightClub

044 0275555
Laurinkatu 55
Lohja
exitlohja@gmail.com
Facebook
Lohjan uusin yökerho EXIT tarjoaa kaupungin parasta yöelämää keskiviikosta sunnuntaihin. Yökerho rakentuu kolmesta eri osastosta; Club Second Base, BileKaraoke ja Retrodisco , joten jokaiselle löytyy varmasti jotain.
Olet tässä:  Etusivu › Pubit ja Ykerhot
Sivun alkuun