Lauantai 18.11.2017
Nimipäivää viettävät tänään
Jousia, Max, Tenho
Suomeksi
På Svenska
In English
Š½Š° руссŠŗŠ¾Š¼ яŠ·Ń‹ŠŗŠµ
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
åœØäø­åœ‹
Olet tässä:  Etusivu

Matkailukohteet

Vivamo

Vivamon toimintakeskus sijaitsee luonnonkauniin Lohjanjärven rannalla vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, 4 km Lohjan keskustasta. Alue käsittää n. 27 hehtaaria vehmasta uusmaalaista luontoa, jossa on tilaa hiljentyä ja harrastaa. Vivamo tarjoaa ihanteelliset puitteet rauhallista kokous- tai kurssipaikkaa etsiville yrityksille tai yhteisöille. Samoin perhejuhliin esim. häiden pitopaikaksi sopii erityisen hyvin kodikas Särkyneen Sydämen kirkko (n.200 hlölle) ja kesähäihin jyhkeä Pyhän Birgitan kappeli (n.30 hlölle) Viihtyisät yhden ja kahden hengen, sekä 4 -6 hengen majoitushuoneet tarjoavat mahdollisuuden viipyä pidempäänkin.

Vivamon ravintola tarjoaa päivittäin maukasta kotiruokaa, ja huippuosaamisellaan se kruunaa vaativankin juhlan. Ravintolaan mahtuu n. 150 hlöä, kesällä toimii myös 70 hengen katettu ulkoterassi. Samoin rantapuistossa n. 120 hengen telttaravintola. Eri tyyppisiä kokoustiloja löytyy pienistä 10 hengen neuvottelutiloista 200 hengen juhlasaliin. Vivamo on mielenkiintoinen kohde myös retkiryhmille. Retken ohjelmaan voi sisällyttää mm. Vivamon esittelyn, lounaan ja kahvit, sekä muuta ohjelmaa toivomusten mukaan.
Vivamossa toimii myös hyvin varustettu kristillinen kirja- ja lahjatavarakauppa sekä kirpputori Kirppu & Kirja, josta löytyy mm. tuhansia kirjoja, vaatteita ja kodin pientavaraa.

Hiljaisuuden puutarha

Pohjoismaiden ensimmäinen Hiljaisuuden puutarha avattiin Vivamossa 2007. Se perustettiin jokaisen Vivamon kävijän käyttöön hiljentymisen ja hyvien kohtaamisten paikaksi. Puutarha kuuluu kansainväliseen Quiet Garden -järjes­töön, jonka yhteydessä toimii noin 300 retriittikäyttöön rakennettua puutarhaa eri puolilla maailmaa.

Raamattukylä

Vivamolla on oma Raamattukylän harrastajateatteri, joka on ollut elämyksellinen retkikohde jo yli 100 000 kävijälle. Raamatun ikiaikaiset kertomukset heräävät eloon draaman, musiikin ja tanssin keinoin. Ohjelmat sopivat kaikenikäisille.

Lastenkylä

Uutena, pari vuotta sitten, ovat tulleet Vivamon Lastenkyläpäivät touko – elokuun aikana. Virikkeellistä ja monipuolista ohjelmaa perheen pienimmille ja ala-asteikäisille.

Raamattukylään ja Lastenkyläpäiviin ilmoittaudutaan etukäteen, esitys- ja toimintapäivät löytyvät vivamo.fi sivuilta. Vivamon polut sopivat myös liikuntarajoitteisille. Maasto on suurimmaksi osaksi esteetöntä, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Yhteystiedot:
Puh. 020 7681 760
vivamo(a)sana.fi
Vivamontie 2, 08200 Lohja
Lisätietoja:www.vivamo.fi

Olet tässä:  Etusivu
Sivun alkuun